26 березня 2024 року на факультеті математики, інформатики та фізики відбулись «Математичні бої» - чудова нагода для студентів та викладачів поспілкуватись, подискутувати, порозв’язувати цікаві задачі, посміятись і поласувати шоколадками ))

Команда студентів:
❗️Айкало Марія (3м),
❗️Емайкін Мовсес (1мсо),
❗️Нехай Алла (3м),
❗️Сергійко Дар'я (3мсо),
❗️Сергійчук Андрій (3мсо) перемогла журі з розгромним рахунком! 🥊

Вітаємо переможців! Чекаємо всіх, хто любить математичні задачі та цікаве спілкування, на наступних боях!

Більше фото за 🔗посиланням

✔️ Обираєте навчальний заклад та маєте бажання більше дізнатися про факультет математики, інформатики та фізики Українського державного університету імені Михайла Драгоманова? 

✔️ У Вас є запитання щодо умов вступу,  особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг? 

👉 Завітайте на День відкритих дверей та поспілкуйтеся з керівництвом, викладачами та студентами  факультету, дізнайтеся відповіді на всі запитання, сплануйте власну вступну кампанію.

Запрошуємо на День відкритих дверей факультету математики, інформатики та фізики!

     13 березня 2024 р. на факультеті математики, інформатики та фізики проходило святкування Дня числа Пі. На факультет було запрошено учнів 8-11 класів різних шкіл Києва та області. До заходу залучилося більше 50 школярів.
Шановні гості змогли:

  • ❗️відвідати благодійну ярмарку, на якій від студентів факультету було запропоновано кулінарні вироби, виготовлені власноруч. Всі виручені кошти з ярмарки будуть передані студенту 1-го курсу, який із багатодітної сім’ї та втратив батька на війні;
  • ❗️побачити різні фізичні та хімічні досліди, які були проведені викладачами кафедри загальної фізики та методики навчання фізики (фізичні досліди) та нашими друзями студентами-хіміками (хімічні дослідити);

Сторінка 1 із 31