Сигнал "Повітряна тривога"

До уваги учасників освітнього процесу! Просимо Вас ознайомитись із Інструкцією щодо дій учасників освітнього процесу на факультеті у випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога» під час занять в аудиторіях:

1️⃣ У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога»:

❇️ Викладач:
має негайно припинити заняття, вимкнути світло в аудиторії та разом із здобувачами освіти прослідувати в Укриття 1.

❇️ Здобувач освіти:
- який знаходиться на занятті, має, слідуючи інструкціям викладача та відповідальної особи, разом із речима спокійно, зберігаючи спокій і не панікуючи, прослідувати до Укриття 1;
- який знаходиться не на занятті, має самостійно рухатися до найближчого укриття.

❇️ Відповідальна особа:
- має перевірити, чи всі учасники освітнього процесу на факультеті почули сигнал «Повітряної тривоги» та прослідували в Укриття 1, та після перевірки прослідувати в Укриття 1;
- у середині укриття має (у випадку потреби) допомогти учасникам освітнього процесу швидко та спокійно зайняти місця.

2️⃣ Під час перебування в укритті викладачі, вiдповiдальнi особи та волонтери здійснюють необхідну підтримку, заходи для комфортного та спокійного перебування в укритті.

3️⃣ Після оголошення про відбій тривоги, викладачі та відповідальні особи організовують вихід учасників освітнього процесу на факультеті з укриття. Освітній процес продовжується відповідно до розкладу занять.

*
Укриття 1 – підвальне приміщення площею 558,5 м2. Вхід 1 – біля навчального абонементу Наукової бібліотеки Університету, Вхід 2 – навпроти виходу до внутрішнього дворику Університету.
Укриття 2 - ст. м. Університет